Ik ben Erik Jansen, 17 jaar en ik kom uit Kootwijkerbroek. Ik studeer nu aan mijn eerste jaar communicatie aan de CHE. We zitten nu nog in de begin fase, maar het is een interessante opleiding. Ik hou van sporten, af en toe te gamen en met vrienden te relaxen.


”Het leukste aan de opleiding communicatie is toch wel het praten met mensen, praten is goed voor iedereen. Als iets lukt om van A naar B te brengen is dat toch wel het mooiste wat er is!”

Erik Jansen, 2021

Ik ben erg sociaal en de keuze voor de opleiding communicatie was dan ook snel gemaakt. Mijn interesses bij deze opleiding liggen vooral bij het bedenken en maken van verschillende soorten communicatie om zo goed mogelijk een bericht over te brengen.

Ook ben ik erg creatief, iets wat je goed kan gebruiken op deze opleiding. Bijvoorbeeld bij de fotoshop opdrachten of als we als opdracht een concept idee voor een bedrijf moeten bedenken, ben ik daar erg goed in en kan ik het team daarmee helpen.