Hier is hij dan, mijn portfolio. Al mijn werken voor bedrijven verzamelt op 1 plek, met een toelichting erbij van wat er nou precies gebeurt/bedacht/gedaan is in de processen.


We hebben op het moment van schrijven 4 sprints gehad. Sprints staan voor opdrachten voor bijvoorbeeld een bedrijf in een korte tijd, waardoor je snelle keuzes moet maken voor de oplossing die je aan het bedenken bent.


De eerste sprint was een ”test” sprint, even aanvoelen wat een sprint nou eigenlijk is. We moesten in een week tijd een aangrijpend verhaal schrijven met strenge regels voor een goed verhaal. Daarover later meer bij het kopje ”Storytelling” bij Portfolio.


De tweede sprint was voor een opdrachtgever, namelijk Ede Marketing. We moesten in 2 weken gaan bedenken hoe we Ede weer op de kaart kunnen zetten! En vooral: studenten die net afgestudeerd waren zich thuis laten voelen in Ede en ze zelfs te laten overhalen om in Ede te gaan wonen! Een interessante opdracht dus! Hierover meer bij het kopje ”Ede Marketing” bij Portfolio.


Daarna kwam de derde sprint. Vergeleken met de 2 vorige sprints duurde deze al wat langer, namelijk 3 weken. Hiervoor maakten we een opdracht voor IrisZorg. We moesten hier een lastige opdracht vervullen. Namelijk: Millennials die recreatief drugs gebruiken, het gebruik te laten minderen door communicatie van IrisZorg. Hierover meer bij ”IrisZorg” bij Portfolio.


Als laatst van deze 4-klapper aan sprints kwam Stichting Lezen met een opdracht, namelijk: VMBO kinderen tussen de 13 en 15 jaar weer aan het lezen krijgen! Dit was een sprint van 4 weken dus we hadden tijd genoeg. Dit is te zien bij het kopje “Stichting Lezen” bij Portfolio.


Nadat je dit gelezen hebt verwijs ik je graag naar de kopjes onder Portfolio, daar staat verdere toedracht van deze 4 opdrachten.